Worden er huurverhogingen doorgevoerd?

Hoe ziet dat er uit?

Bij Serphos gaan we graag een langdurige relatie aan met onze huurders. Daarom is het voor ons belangrijk om transparant te zijn over de kosten en afspraken met betrekking tot de huur. Als u een huurovereenkomst bij ons afsluit, leggen we de huurprijs vast voor de afgesproken looptijd. Dit geeft u zekerheid over de hoogte van de huur en voorkomt onaangename verrassingen gedurende de looptijd. Ten slotte passen we na de afgesproken looptijd wettelijke prijsindexaties toe, zodat de huurprijs meegroeit met de inflatie. Dit geeft zowel u als ons zekerheid over de toekomstige kosten. We streven ernaar om de huurprijs zo eerlijk en transparant mogelijk te houden, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

{{cta-banner}}

We begrijpen dat het voor u belangrijk is om de kosten van uw huurwoning onder controle te houden. Daarom nemen we huurverhogingen zeer serieus en voeren we deze alleen door als het noodzakelijk is. We hanteren een zorgvuldig huurprijsbeleid, waarbij we de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en rekening houden met de betaalbaarheid van de huur voor onze huurders.

U kunt erop vertrouwen dat we altijd transparant zullen zijn over de kosten en dat we zullen streven naar een eerlijke huurprijs voor de kwaliteit van de woning en de locatie. Als u zich zorgen maakt over de hoogte van de huurverhoging, kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We staan altijd open voor een dialoog om tot een passende oplossing te komen.


Staat uw vraag er niet tussen?

neem contact op
Ouder echtpaar kijkt naar buiten

Liever direct contact? Laat u terugbellen.

Bedankt voor uw terugbelverzoek, wij nemen snel contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.