Uw huis verkopen aan een investeerder

Bent u eigenaar van een woning en overweegt u om uw huis te verkopen aan een investeerder? Overweeg dan zeker Serphos. Bij ons komt uw huis, na opzegging van het huurcontract, altijd weer terug op de markt. Wel zo fijn, in de huidige huizenmarkt.


Waarom uw huis verkopen aan een investeerder?

Het verkopen van uw huis aan een investeerder biedt verschillende voordelen. Zoals dat de transactie sneller zal verlopen dan wanneer u ervoor kiest om uw huis via de traditionele vastgoedmarkt te verkopen. Investeerders hebben vaak al de financiële middelen beschikbaar om direct een bod uit te brengen, waardoor er geen langdurig financieringsproces nodig is. Daarnaast zijn investeerders vaak bereid om huizen in verschillende staat van onderhoud te kopen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele achterstallig onderhoud of reparaties.


Een ander voordeel van het verkopen aan een investeerder is dat u geen rekening hoeft te houden met het aantrekkelijk maken van uw huis. Want het maakt niet uit welke persoonlijke spullen er in het huis staan. Waar een particulier een mening heeft met zijn/haar smaak in het achterhoofd, kijken wij daar langsheen.

Bij Serphos willen we ervoor zorgen dat u zo min mogelijk moeite ervaart met de verkoop. Door ons te focussen op de waarde van uw woning zelf. Zodat u de meeste dromen waar kan maken met de overwaarde.

{{cta-banner}}


Waarom kiezen voor Serphos?

Serphos is dé investeerder als het gaat om het verkopen van uw huis. Als wij dat zelf mogen zeggen. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en zorgen ervoor dat u een eerlijk bod ontvangt dat past bij uw persoonlijke omstandigheden. Waarin wij eerlijk zeggen; wij hebben ervaringen waar de verkoop aan Serphos nadelig uit zou pakken. Doordat het gezin op korte termijn wilde verhuizen. Daarmee willen wij alleen zeggen, u krijgt eerlijk advies wat voor u het meest voordelige uitkomt. Want wij willen geen afbreuk doen aan onze kwaliteit aan service.

Mocht u na verloop van tijd het huurcontract alsnog opzeggen, komt uw huis altijd weer terug op de markt. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om uw woning te verkopen, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van een soepele overgang voor de huurder. Bij Serphos vinden we het belangrijk om niet alleen oog te hebben voor onze klanten, maar ook voor de huurders die een woning bij ons huren.


Bij Serphos komt het huis, na opzegging van het huurcontract, altijd weer terug op de markt.

Zoals we aangaven biedt het verkopen van uw huis aan Serphos meerdere voordelen, waaronder een snellere verkoop, minder kopzorgen en geen. Door te kiezen voor Serphos kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare partner die U centraal stelt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Staat uw vraag er niet tussen?

neem contact op
Ouder echtpaar kijkt naar buiten

Liever direct contact? Laat u terugbellen.

Bedankt voor uw terugbelverzoek, wij nemen snel contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hoe financiert Serphos de aankoop van mijn woning?

Wij verkrijgen voornamelijk financieringen via lokale (private) investeerders, voor hun is het dikwijls interessanter om in woningen in de regio te investeren dan dat ze hun geld op een spaarrekening bij de bank hebben staan.

Wat gebeurt er met de woning als ik de huur opzeg?

Wij verhuren de woning in principe niet opnieuw aan een derde. De woning komt ter verkoop beschikbaar op de markt, eventueel na onderhoud en/of verbouwing.