Hoe financiert Serphos de aankoop van mijn woning?

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen die wij krijgen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vraag?

De rentabiliteit van investeringen in vastgoed, vooral in woningen, blijft aantrekkelijk voor beleggers. De lage rente en een groeiende vraag naar betaalbare woningen maakt investeren in vastgoed een populair alternatief voor traditionele beleggingen. Serphos speelt hierop in door middel van het verwerven van financiering van lokale (private) investeerders. Dit biedt ook voordelen voor de investeerders, omdat het een aantrekkelijk rendement kan opleveren in vergelijking met andere investeringsmogelijkheden. Door het aantrekken van financiering via lokale investeerders, kan Serphos snel schakelen en flexibel handelen bij het verwerven van woningen en het afstemmen van de financiële middelen op de specifieke situatie. Het geeft Serphos daarnaast de mogelijkheid om snel te handelen bij een aantrekkelijke woning op de markt, en om eventuele renovaties uit te voeren om de waarde van de woning te verhogen voordat deze weer wordt verkocht.

{{cta-banner}}

Het aantrekken van financiering via lokale (private) investeerders is een slimme manier van Serphos om financiering te verwerven voor de aankoop van woningen. Dit biedt de investeerders de kans om hun geld op een andere manier te beleggen dan op een spaarrekening en een aantrekkelijker rendement te behalen. Tegelijkertijd biedt het Serphos de mogelijkheid om snel te handelen en flexibel in te spelen op de kansen die zich voordoen op de woningmarkt. Het stelt Serphos in staat om snel de middelen te verwerven om een woning te kopen en, indien nodig, renovaties uit te voeren om de waarde van de woning te verhogen voordat deze weer wordt verkocht. Het aantrekken van financiering via lokale investeerders stelt Serphos in staat om op een flexibele en snelle manier te werken, en om te profiteren van de kansen die de vastgoedmarkt te bieden heeft.

Staat uw vraag er niet tussen?

neem contact op
Ouder echtpaar kijkt naar buiten

Liever direct contact? Laat u terugbellen.

Bedankt voor uw terugbelverzoek, wij nemen snel contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat is het voordeel als de huur hoger is dan mijn huidige hypotheeklast?

Het voordeel is dat u nu een vrij besteedbaar vermogen heeft waarvan u zelf kunt bepalen wat en wanneer u daar iets mee wilt doen. Verder biedt de huur u flexibiliteit in uw woonsituatie. U kunt vrij verhuizen zonder risico dat u eventueel moet verkopen in een dalende huizenmarkt.

Worden er huurverhogingen doorgevoerd?

Wij gaan met u een huurovereenkomst aan waarin we de looptijd van de huur opnemen waarbij de hoogte van de huur voor die looptijd vaststaat. Zoals dat ook bij een lening, hypotheek, etc. gebruikelijk is. Na de afgesproken looptijd passen we dan de wettelijke toegestane prijsindexaties toe. Zo weet u en wij waar we aan toe zijn.